Schimburile de tineri sunt o experiență care rămâne mereu în mintea și sufletul tinerilor care se implică ȋn aceste mobilități internaționale. Tinerii care participă învață lucruri noi și își dezvoltă abilități deja existente.

Proiectul “ActPursuit” este un schimb de tineri ce are ca tema constientizarea asupra avantajelor si dezavantajelor traiului in comunitati locale mici, din perspectiva tinerilor. Prin teatru si alte metode non-formale, participantii sunt incurajati sa treaca de la a fi membri pasivi ai comunitatilor lor, la a deveni aparatori ai drepturilor tinerilor si promotori ai dezvoltarii oportunitatilor destinate acestora. Tarile participante sunt Macedonia de Nord, Spania, Turcia si Romania.

Proiectul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse ȋntre 17-30 de ani, provenind preponderent din medii defavorizate ale județului Valcea, precum și celor din comunitățile ȋn care activează cele 3 organizații partenere: Amigos de Europa, Eunoia Karaman Youth Club NGO.

Am lansat deja selecția participanților și vă puteți ȋnscrie aici: https://docs.google.com/forms/d/10qpvBNmpvfZFtRWImDwfD8cwQhDb4YBrE7CfFmhWekY/

Includem aici și InfoPack-ul, pentru a vă convinge că va fi super fain!

INFOPACK ActPursuit Erasmus+ project

And don’t forget! Your Views, Your Voice, Your Future!

 

Proiect finantat in programul Erasmus+ prin Anpcdefp
,,Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit conţinutul informaţiei”.

Leave a Comment