Salut, noi ne oferim susținerea unei mișcări pan-europene, pentru dezvoltare și pentru a genera schimbare reală și pozitivă în Europa! Urmează acest link pentru a afla mai multe despre ei și donează pentru ca implicarea ta în schimbare să nu rămână la nivel declarativ: https://www.gofundme.com/helpvolteuropa 

Echipa din Germania s-a întâlnit pe 4 martie în Hamburg pentru a înființa Volt Deutschland, primul partid național Volt. Bulgaria urmează în data de 19 mai. Privim cu încredere ca echipa din România să le urmeze exemplul!

Au început şi pregătirile pentru următoarea întâlnire pan-europeană de la Paris, din perioada 26-27 mai. Procedura oficială pentru a fi recunoscuți drept un partid european în timpul anului financiar 2019 va fi deschisă pe 30 iunie. Pentru a maximiza șansele, se lucrează la următoarele aspecte: Găsim câte un ales, la orice nivel guvernamental, în șapte țări UE. Se asigură existenţa a șapte partide politice în această vară.

Știți aleși naționali care s-ar putea identifica cu Volt? Aflaţi mai multe aici: https://www.volteuropa.org/    https://www.facebook.com/VoltEuropa/   https://www.facebook.com/VoltRomania/ și contribuiți la crearea unui veritabil partid european!

Leave a Comment